19 de març, 2015

"ATUREM EL PARLAMENT": COMUNICAT ARRAN DE LA SENTÈNCIA CONDEMNATÒRIA DEL TRIBUNAL SUPREM


El 18 de març es va fer pública la sentència del Tribunal Suprem que anul·la l’absolució de vuit de les encausades per l’acció d’Aturem el Parlament i les condemna a tres anys de presó.

Recordem que aquesta sentencia resol un recurs interposat per la Fiscalia, el Parlament de Catalunya, la Generalitat i Manos Limpias contra l’absolució dictada per l’Audiència Nacional el juliol de l’any passat.

Ja no en tenim cap dubte: l’avarícia és la sang que corre per les venes de la classe dirigent. El seu amor pels diners i el poder, l’únic amor que són capaços de sentir, els marca a foc les seves vides. Són mocosos malcriats i capritxosos que sempre ho han tingut tot. I si una sentència de l’Audiència Nacional contradiu el que tenien planejat, el Suprem s’encarregarà de corregir l’embolic. Res pot escapar als seus totalitaris dictàmens democràtics. S’enrabien i bramen per un caramelet més; compten amb la premsa, servil i fidel, i amb el poder judicial per a què ho embolcalli en discursos tècnics.

L’acarnissament mai ha sigut bon company de viatge, i quan s’exerceix des de les oligarquies mandatàries, s’institucionalitza la malevolència, la rancúnia i l’odi. La persecució d’unes persones per part de la Fiscalia, el Parlament i la Generalitat, per a que paguin amb anys de presó haver intentat impedir un paquet de retallades socials atroç i impune, i que ho aconsegueixin i es congratulin, és un clar signe de putrefacció política.

La lapidació democràtica a la que ens aboquen neix de la seva arrogància i el seu menyspreu, de la seva insignificança com a persones. La pudor de la seva ideologia, la del “tot per la pasta”, és aberrant.


No creiem en les seves lleis, però veient els seus tripijocs judicials, afirmem que ni tant sols ells hi creuen. El seu sistema legal és una construcció elitista que funciona com un fuet, sempre de dalt a baix.

Sort que ens tenim les unes a les altres. Sort que sabem que això no serà sempre així. Ja fa temps que ens agrupem, ens respectem i conspirem per a què sigui la veritable voluntat popular -aquella que s’arromanga i planta cara, aquella que aguanta cops i no retrocedeix- la que doni sentit a aquesta vida. Continuem decidides a seguir les ensenyances revolucionaries de qui ja ens va deixar, de qui es va jugar la vida per la dignitat de totes les generacions.

Ens ho estan posant molt difícil, però ja estem acostumades a les nostres vides d’incerteses i inestabilitats. La permanent precarietat a la que ens condemnen ens fa ser àgils, ràpides i audaces i cada cop més radicals.

Ens mirem per a què els nostres embats siguin precisos.

Ens cuidem per agermanar-nos.

Riem perquè qui no ha tingut res, res té a perdre.

El Cas Parlament serà recordat per la infranquejable companyonia generada.

El Cas Parlament serà recordat per la infàmia i el joc de mans de la política.

Ens dirigim a totes aquelles persones, assemblees, col·lectius, organitzacions i marees que lluiten contra la màfia política i els fonamentalistes neoliberals. Volem convidar-vos a una manifestació unitària de repulsa contra aquesta sentència, però també contra la política de la por i la repressió que desplega un sistema en descomposició, que vol salvar els seus privilegis per sobre la dignitat de la resta de la població.

Manifestació dissabte 21 de març a les 19h a Plaça Universitat de Barcelona.


https://encausadesparlament.wordpress.com/

18 de març, 2015

Assemblea represaliades vaga 29M [Dijous, 26 de març 18.30h Casa de la Soli]


Companyes, companys,

Ens posem en contacte amb vosaltres per demanar la vostra presència a una assemblea que realitzarem el proper dijous 26 de Març, a les 18:30h a la Casa de la Solidaritat (C/Vistalegre, 15, de Barcelona).

Convoquem aquesta assemblea ara per la necessitat d’avançar feina abans que comencin els judicis. L’objectiu d’aquesta trobada és: Organitzar una resposta comuna a la repressió política i judicial dels casos oberts per la vaga del 29M del 2012.

Fins el moment actual la solidaritat s’ha articulat al voltant dels diferents grups de suport o de les organitzacions més directament afectades. Ara bé, cal una resposta unitària, comuna, i a diferents nivells, que denunciï l’estratègia repressora contra una de les més importants eines de lluita i resistència de la classe treballadora: la vaga.

Cal establir un espai comú, de proposta i coordinació de les diferents iniciatives existents per a unir esforços, reivindicar de forma nítida i clara la vaga i les vaguistes; i fer front a l’atac i criminalització actual.

Et demanem que confirmis la teva assistència enviant un email a rereguardaenmoviment@gmail.com i si coneixeu a grups de suport o represaliades de la vaga del 29M al vostre poble, barri, centre de treball o de formació els hi ho comuniqueu. A la vaga hi han 113 persones detingudes com mínim, és important fer un esforç comunicatiu perquè cap represaliada quedi aïllada!

Gràcies!

Salut!

Rereguarda en Moviment, plataforma solidària contra la repressió

14 de març, 2015

Aturem el desallotjament del CSO La Gordíssima




El dilluns 16 de març, per tercera vegada des del novembre del 2008, ens volen deallotjar!

Hi haurà activitats durant tot el dia:

8h – Esmorzar
9h – Xocolatada
10h – Taller d’estampació
11h – Xerrada + debat: La necessitat dels centres socials, la gentrificació i la història de l’okupació a St. Andreu.
14h – Paella popular vegana
15h – Concert
19h – Cercavila pel poble
20h – L’habitual cafeta dels dillunsI el dia que desallotgin, a les 20h a la plaça Orfila.

Us esperem a totes!!


Sant Andreu de Palomar (Barcelonès)
C/Pons i Gallarza, 10
M-L1 St. Andreu
Renfe St. Andreu Comtal
lagordissima@gmail.com

11 de març, 2015

Charlas Antiracistas (TeKedasDondeKieras)




Ciclo de charlas antiracistas:

- 14/3, 18h, Local Anarquista Pandora, calle creu de moler 86, Poble Sec,
Lucha autónoma antiracista en los '80 y '90 en Alemaña

- 27/3, 19h, Dinamo Espai DIY, calle Molì 1 Local3, Nou Barris
Homonacionalismo y pinkwashing: nuevas políticas neoliberales gayfrendly

- 19/4, sitio y hora a confirmar
Las marchas de lxs refugiadxs y la ocupación de la Oraniennplatz y de la escuela Ohlauer, Berlin

- 24/4, 20h, Local Anarquista Pandora, calle Creu de Molers 86, Poble Sec

Luchas contra los CIEs: experiencias pasadas y contexto actual. Las nuevas operaciones europeas en el Mediterráneo.



Ciclo de charlas antiracistas

Desde el TeKedasDondeKieras os invitamos a participar en el ciclo de charlas que organizamos a lo largo de esta primavera centradas en el tema del antiracismo. Luchas, experiencias, análisis, recorridos que se han ido desarrollando en diferentes tiempos, geografías y contextos que nos acercan a las diversas formas de entender el antiracismo desde una perspectiva radical y antiautoritaria, fuera de las lógicas institucionales.
El objetivo de estos encuentros es conocer las ideas y las prácticas que muchxs compañerxs han llevado a cabo en el marco de su lucha contra las fronteras, los centros de internamiento, el hostigamiento policial y estatal hacia las personas migrantes y en el racismo cotidiano, dentro y hacia la Fortaleza Europa. Creemos que analizando diferentes experiencias, sus inicios, diferencias,críticas, límites, logros y retos, es posible reubicar el antiracismo como un enfoque absolutamente necesario dentro de las luchas libertarias y autónomas; desde el antifascismo, hasta las luchas anticarcelarias, pasando por el ataque al Estado, sus instituciones, el patriarcado y la autoridad. Pero también los gestos solidarios, el desafío continuo a las normas, el enfrentamiento a las estructuras del control y de la represión. Nos interesa crear discusión entorno a las potencialidades de estas luchas, analizar los procesos, tanto locales como globales, sin necesariamente estar siempre de acuerdo con ellos, al contrario, buscar en las diferencias las posibilidades enriquecedoras del debate.
La realidad en el Estado Español del movimiento antiracista está más bien caracterizada por una predominancia de asociaciones, Ong e instituciones que bien lejos quedan de nuestras ideas. Por esto apostamos para que estos momentos de discusión sirvan también para sugerir otras posibilidades y otras modalidades, desde la acción directa, la presencia callejera, el apoyo mutuo, la autoorganización, el conflicto hacia fuera y hacia dentro del movimiento libertario y autónomo.



Contra muros, vallas, rejas y fronteras,siempre hacia la libertad.

TKDK

[14M] Fem els #5000 verds i autogestionats!




QUE SON ELS 5000?

Els 5000 és el solar situat al c/ Consell de Cent, entre c/Comte Borrell i c/Viladomat. És el solar contigu a l’Espai Germanetes ( espai cedit per l’Ajuntament)

Els 5000, fa referència a la seva extensió: 5.000m2. Propietat de l’Ajuntament, és tracta d’un solar que desde el 2006 s’ha convertit en un espai mort, ple de deixalles i materials diversos que s’han anat acumulant.

L’ajuntament va projectar contruccions a la zona, edificis privats i equipaments diversos que no arriben mai. El primer que van fer va ser construir pisos privats i vendre’ls.
Cansats de veure dia rere dia que els 5000 segueixen abandonats; cansats de la massificació de la ciutat; de la carencia d’espais verds, de punts de trobada i de places.. i de promeses imcomplertes del districte. Diem prou i pasem a l’acció, pels 5000 verds i autogestionats!

Vine el dissabte, porta eines, plantes i ganes!

els5000@riseup.net

09 de març, 2015

Marea Pensionista - Marxa de la Dignitat

Compañer@s: Como sabeis, siguiendo con nuestra reivindicación para tumbar las reformas del Sistema Público de Pensiones, la Coordinadora de la Marea Pensionista acordó que el próximo día 11 de marzo miércoles a las 11,00 horas, se llevaría a cabo una nueva entrega de Reclamaciones Previas delante del Instituto Nacional de la Seguridad Social, en Sant Antonio Maria Claret 5-11.

Es por este motivo, porque no hemos de desistir en la defensa de nuestros derechos, que os pedimos la mayor asistencia posible, así como que hagáis lo posible para extender la campaña a todos vuestros conocidos.

Abajo, la información para los que nos puedan acompañar el próximo día 20 de marzo en Madrid, tanto a la entrega de las cartas al Tribunal Constitucional como a la Defensora del Pueblo, y posteriormente a la asamblea que celebraremos con los compañer@s de otros territorios del Estado.

Está pendiente de que se nos informe del punto de salida de la columna Catalunya, dato del que os informaremos en cuanto sea posible, así como de las novedades que se vayan produciendo.

Por el momento, nuestra idea está teniendo muy buena acogida, y ya tenemos territorios que han acogido el lógo de la Marea Pensionista como suyo, y empezaran de inmediato a presentar las mismas demandas que nosotros.

Os mantendremos informad@s.



DATOS A TENER EN CUENTA PARA LOS QUE VAYAN A MADRID A LAS PRESENTACIONES DE CARTAS, AL TRIBUNAL CONSTITUCIONAL Y DEFENSORA DEL PUEBLO:

Día 20 de marzo, a las 10,30 horas: presentación de las cartas en el Tribunal Constitucional. Nos apoyarán compañer@s de Madrid y posiblemente de Gijón.

Para llegar: Calle de Doménico Scarlatti Nº 6 – 28003 de Madrid. Parada de Metro - Islas Filipinas.

Día 20 de marzo, a las 12,30 horas: presentación de las cartas ante la Defensora del Pueblo.

Para llegar: Calle de Zurbano 42 – 28010 de Madrid. Metro – Rubén Darío. Está previsto que los mism@s compañer@s, nos sigan acompañando.

Terminado el acto se comerá por los restaurantes de la zona.

Día 20 de marzo, sobre las 17,00 horas, está prevista la celebración de una asamblea en el sindicato de ferroviarios, situado en Calle Tarragona 18.

Para llegar: Parada de metro, Delicias y estación de tren de cercanías, Delicias.

Terminada la asamblea, tiempo libre.

Día 21. MARXA DE LA DIGNIDAD. Estamos pendientes de la decisión que se tome en la Coordinadora Estatal sobre las diferentes columnas. Informaremos.

04 de març, 2015

Viernes 6 Marzo: Stop desalojo de La Ortiga

Amig@s ,
vecin@s y conocid@s.....
Segunda ronda,
La Ortiga tiene fecha de desalojo
06 Marzo 2015 a las 08h30.

Después de 8 años,
conviviendo en La Ortiga
se acerca el final de lo vivido aquí.
Pero antes que La Ortiga se convierta
en otro solar u otra casa
abandonada más del barrio,
queremos pelear por ella.

Stop desahucios!
Por mí, por nosotras
y por las demás.

No olvidar poner en vuestras agendas
06 marzo a las 08h30
Desayuno y defensa activa
en La Ortiga.

C/Finestrat 23,
Clot/Camp del Arpa