31 de desembre, 2013

Cap infant sense joguina 2014 (Associació Ubuntu)


Benvolguts amics, famílies, entitats,

Us presentem la campanya "Cap infant sense joguina 2014" que estem duent a terme l'Associació Educació i Lleure Ubuntu. Des de l'Associació volem donar resposta a la situació de desigualtat que es viu actualment al barri de Ciutat Meridiana. És per això que volem aconseguir padrins i donacions que repercuteixin directament als infants i les famílies del barri. Com pots col·laborar?

1. Apadrinant un dels tres projectes que impulsa l'Associació. El Casal Infantil Diari, El Cau de dissabtes o La Comissió de Famílies. 
2. Fent una donació al número de compte corrent 2100 3307 49 2100892027(poseu qui sou!) Diners que s'invertiran en la millora dels projectes i en la Campanya. 
3. Donant una joguina, llibre o article de regal als punts de recollida indicats. 

Dir-vos també que enguany participem en la rua de Reis, esteu tots i totes convidats a venir, tant a la rua com al projecte, això sí, aviseu-nos amb temps.

Moltíssimes Gràcies per anticipat, 

En paraules del mestre Mandela, Ubuntu vol dir "jo sóc perquè tu ets" així doncs, ajuda'ns a ajudar! Reenvieu a qui penseu que li pot ser d'interès. 

Totes les ajudes econòmiques i materials que recollim aniran destinades a 140 famílies de Ciutat Meridiana i als projectes que impulsa l'Associació Educació i Lleure Ubuntu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada