06 de novembre, 2009

L’ESCENARI UNDERCLOT COMENÇA LA TEMPORADA: CARGOLÉ



Passa tan sovint que propostes off-off-Broadway acaben convertides en delicioses sorpreses, que potser faríem bé de començar a tenir-les per norma i no per excepció. CARGOLÉ neix com l'aposta personal del Caracolita (Carlos Pérez) de crear una banda que enllaci, en les seves pròpies paraules, el caràcter i la sensibilitat de les guitarres flamenca i contemporània. Per a fer-ho possible, el Caracolita s'acompanya d'un fretless de sis cordes per gentilesa de Sergio di Finizio, de les percusions del Nando Herèdia i del violí d'Emiliano Guglielmino, a més dels cantes de la Laura i el Marcos, els darrers fitxatges. A destacar les composicions pròpies, sòlides, suggeridores, més que notables, i, sobretot, els intèrprets. La qualitat individual de cada un d’ells ja és de per sí aclaparadora, però és amb el cocktail complet que la proposta agafa volada de debò.
El seu primer treball es diu “VIAJE A NINGUNA PARTE”, i ja està disponible (el podeu escoltar a: http://www.myspace.com/cargole). Justament amb motiu de l’aparició d’aquest treball, els CARGOLÉ han incrementat la freqüència dels seus bolos, així que no teniu excusa. El passat 31 d’octubre a l’escenari Underclot de l’Ateneu del Clot (al carrer muntanya 16), els vam poder gaudir (malauradament sense Guglielmino, que es recupera d’una lesió que li impedeix, de moment, agafa l’arc del violí). Underclot estava a rebentar com poques vegades, en part a causa de l’expectació creada entorn d’aquest primer treball. I ells no van decebre, per bé que el públic no hagués fet lletjos a vint minuts més de bolo.
Podreu veure’ls al Teatre Municipal de l’Ateneu d’Igualada (7 de novembre, 22:00), al RAI Barcelona (22 de novembre, 19:00), Inusual Project Raval (19 de desembre, 23:00), el Coleccionista Barcelona (8 de gener, 22:00).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada